Makea Coffeen Kahvilounge tuo bileet kielellesi - joka päivä

Uuden aallon palvelua ja tuotteita tarjoava Kahvilounge aivan Lappeenrannan ytimessä. Me todella tiedämme, mitä teemme. Kahvit, teet, kaakaot ja muut kuumat juomat valmistetaan intohimolla ja tarkkuudella aina korkealaatuisista raaka-aineista, parhaita laitteita ja menetelmiä hyödyntäen. Valmistamme itse myös makeita leivonnaisia sekä pientä suolaista purtavaa. Korkealaatuiset oluet, siiderit sekä viinit sammuttavat janosi vaikka Lauantai-iltana loungatessasi ystävien kanssa. Osta tuoretta kahvia, teetä ja muita tuotteitamme mukaan tehtaanmyymälästämme.

Aukioloaikamme: 
ma-pe: 8:00-18:00
la: 10.00-18:00
su: 11:00-18:00

Tutustu kahviloungen palveluihin:

Kabinetti

Makea Coffeen Loungesta kauppakeskus Armadassa löytyvä kabinetti tarjoaa mainiot puitteet moniin tarpeisiin. Voit varata vaikka työryhmällesi tai juhliasi varten 60m2 kabinettimme toivomiesi tarjoiluiden kanssa. Tilasta löytyy videotykki ja valkokangas sekä istumapaikat 30:lle vieraalle. Tapahtumasi yhteyteen voidaan myös järjestään elämyksellinen kahvi- tai teehetki Lappeenranta Coffee Schoolin valikoimasta tai toiveenne mukaan räätälöitynä.

Kyselyt ja varaukset:
visa@makeacoffee.fi
0442807837

Tuotteemme

Valikoimastamme löytyy kattavasti tuotteita moneen eri makuun ja tarpeeseen. Arvostamme puhtaita makuja ja raaka-aineita, valmistamme kaikki tarjoiltavat mahdollisimman pitkälle itse paikan päällä. Laaja kahvi- ja teemenu ja kaakaot sammuttavat janosi. Vaihtuvat kauden juomat esittelevät uusia mielenkiintoisia makuelämyksiä. Makeat tai suolaiset leipomuksemme auttavat pienen nälän yllättäessä. Myös viinien, oluiden ja siiderien ystäville tarjoamme valikoiman makunystyröitä hiveleviä korkealaatuisia tuotteita.

Kaikki tuotteemme ovat 100% kasviperäisiä. Gluteenittomaan ruokavalioon löytyy niin makeita kuin suolaisia vaihtoehtoja.