Siirry suoraan sisältöön

Makea Coffeen Kahvilounge tuo bileet kielellesi - joka päivä

Kahvilounge

Uuden aallon palvelua ja tuotteita tarjoava Kahvilounge aivan Lappeenrannan ytimessä. Me todella tiedämme, mitä teemme. Kahvit, teet, kaakaot ja muut kuumat juomat valmistetaan intohimolla ja tarkkuudella aina korkealaatuisista raaka-aineista, parhaita laitteita ja menetelmiä hyödyntäen. Valmistamme itse myös makeita leivonnaisia sekä pientä suolaista purtavaa. Korkealaatuiset oluet, siiderit sekä viinit sammuttavat janosi vaikka Lauantai-iltana loungatessasi ystävien kanssa. Osta tuoretta kahvia, teetä ja muita tuotteitamme mukaan tehtaanmyymälästämme.

Brunssi

Loungella on lauantaisin tarjolla monipuolinen brunssi. Koko päivän saatavilla oleva herkku kattaus koostuu suolaisesta tai makeasta vohvelista sekä kahdesta muusta makeasta tai suolaisesta syötävästä valintasi mukaan. Juomaksi kahvi tai tee sekä tuoremehu.

Avoinna

ma-la: 10-18
su: Suljettu

Sijaintimme

Kauppakatu 31
Lappeenranta

Kabinetti

Kahviloungeltamme löytyy myös viihtyisä 65m2 kabinetti joka on eristettävissä yksityistilaisuuksiin. Kabinetissa on neljä isoa sekä neljä pientä pöytää, joissa on istuimet yhteensä 32:lle vieraalle. Tilassa on myös videotykki vapaasti käytettävissä. Toteutamme toiveenne mukaiset tarjoilut yksityistilaisuuteen kattavasta valikoimastamme syömisiä sekä juomia.

Hinnasto: Kabinetin tilavuokra on 40€/h. Mikäli tarjoilujen yhteissumma ylittää 200€; tarjoamme kaksi ensimmäistä tuntia ilmaiseksi. Kysy tarjousta tarvitsemallenne kokonaisuudelle, myös koko päivän tapahtumat onnistuvat tehokkaasti!

Yhteystiedot

Tarjouspyynnöt ja kyselyt kabinetista ja loungen asioissa: noora@makeacoffee.fi / 041 312 0104

Tuotteemme

Valikoimastamme löytyy kattavasti tuotteita moneen eri makuun ja tarpeeseen. Arvostamme puhtaita makuja ja raaka-aineita, valmistamme kaikki tarjoiltavat mahdollisimman pitkälle itse paikan päällä. Laaja kahvi- ja teemenu ja kaakaot sammuttavat janosi. Vaihtuvat kauden juomat esittelevät uusia mielenkiintoisia makuelämyksiä. Makeat tai suolaiset leipomuksemme auttavat pienen nälän yllättäessä. Myös viinien, oluiden ja siiderien ystäville tarjoamme valikoiman makunystyröitä hiveleviä korkealaatuisia tuotteita.

Kaikki tuotteemme ovat 100% kasviperäisiä. Gluteenittomaan ruokavalioon löytyy niin makeita kuin suolaisia vaihtoehtoja.