Barista basics
Monipuolinen, aktiivinen kurssi Baristana olon ihanuuksiin. Kurssilla tutustutaan ensin kahvin kulkuun pensaasta kuppiin. Paneudumme espressoon ja espressokoneiden ja -tarvikkeiden mystiikkaan. Jokainen kurssilainen pääsee valmistamaan espressoa, sekä vaahdottamaan maitoa cappuccinoon ammattilaisen opastamana. Kurssi sisältää siis aimo tujauksen kahviherkkuja, ole valmis bileisiin kielelläsi!
Kesto: n. 2,5h
Minimi osallistujamäärä: 3 henkilöä
Hinta: 30 EUR per henkilö
Ryhmähinta 10-15 henkeä: 300 EUR
Varaa paikka seuraavalle kurssille verkkokaupan puolelta!
Latteart
Kurssi heille, ketkä janoavat lisää syvyyttä espressopohjaisten juomien valmistamiseen. Cappuccino, Latte, Espresso macchiato - mitä ne pitävät sisällään, kuinka ne valmistetaan ja ennen kaikkea, kuinka tehdään Latteen kauniita kuvioita? Tällä kurssilla pääset todella “pillin ääreen” vaahdottamaan ja kaatamaan maitoa. Ja kuka tietää, ehkä onnistut jo ensimmäisessä sydämessäsi.
Kesto: n. 3h
Minimi osallistujamäärä: 3 henkilöä
Hinta: 30 EUR per henkilö
Ryhmähinta 10-15 henkeä: 300 EUR
Varaa paikka seuraavalle kurssille verkkokaupan puolelta!
Kotikahvista maukkaampaa
Tällä kurssilla tutkitaan, kuinka saat kotonasi kahvista parhaan maun irti. Tutustumme kahvin jauhamiseen ja kahvimyllyihin, suodatinkeitinten oikeaoppiseen käyttöön ja eri manuaaliuuttolaitteisiin. Pääset maistamaan kahveja eri menetelmin valmistettuna - Pour over, Aeropress sekä Chemex menetelmät ja niiden tuomat erilaiset maut kahveista tulevat tutuksi.
Kesto: n. 3h
Minimi osallistujamäärä: 3 henkilöä
Hinta: 30 EUR per henkilö
Ryhmähinta 10-30 henkeä: 300 EUR
Varaa paikka seuraavalle kurssille verkkokaupan puolelta!
Kahvin makumatka
Miksi kahvit maistuvat erilaisilta? Mikä on paahtoasteen vaikutus kahvin makuun? Mitä eroa on Afrikkalaisella ja Etelä-Amerikkalaisella kahvilla? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksen kurssilla, jolla käymme läpi kahvin kulun pensaasta kuppiin vaiheittain. Pääset Paahtomestarin opastuksella näkemään, miltä kumppanikahviviljelmillämme näyttää ja mitä työvaiheita kahvi käy läpi ennen paahtimolle saapumista ja mitä tapahtuu ennen kahvin kuppiin päätymistä. Lopuksi maistelemme Cupping-menetelmällä kahdeksaa eri kahvia, jotka havainnollistavat kaikkea aiemmin nähtyä ja kuultua.
Kesto: n. 3h
Minimi osallistujamäärä: 3 henkilöä
Hinta: 30 EUR per henkilö
Ryhmähinta 10-30 henkeä: 300 EUR
Varaa paikka seuraavalle kurssille verkkokaupan puolelta!